Bio

ÅR

MÅNAD

PROJEKTNAMN

Arrangör

LÄNK


2015

november

Estetisk musikprofil, Stenhamreskolan, projekt YVAR


maj

School of Performing Arts, projekt YVARfebruari

Barnvisekonsert

Åk 4, Stenhamreskolan

2014

2013

december

Barngudstjänst

Ljusdals församlingdecember

Luciahögtid

Lionsoktober

I Ljus och mörker

Vuxenskolanmaj

Barnens dag

Lionsmaj

Lill-babs stipendiekonsert

Lill-babs stipendiekommitéapril

En nygammal saga

School of Performing Arts, Slottegymnasiets estetiska program, projekt YVAR


2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002

2001

2000

We have a dream


Den 11/7 2015 släppte School of Performing Arts barn- och undomskörer sin andra skiva. Den har fått namnet  We have a dream. För vi har en dröm om en harmonisk värld fylld av kärlek, tolerans och förståelse för alla människor oavsett etnisk tillhörighet, hudfärg, språk, religion, kön, sexuell läggning, politisk uppfattning eller social ställning. En värld där alla människor är fria, har lika värde och samma rättigheter. En värld utan krig, där människor kan lösa sina konflikter med icke våld, en värld fylld av kärlek och musik. Jag, barnen och ungdomarna har valt att lägga vår kamp för fred med hjälp av musik, med en dröm om att musiken kan flöda fritt genom människors hjärtan och öppna alla sinnen för en mer kärleksfull och tolerant värld.

Den drömmen delar vi med de inbjudna artisterna Lill-Babs, Östen Eriksson, Folkungar, Linus Wahlgren, Jakob Stadell och Lisa Stadell. Alla har de ett varmt engagemang i kampen om alla människors lika värde.


Denna cd ingår i School of Performing Arts projek YVAR (Young Voices Against Racism). Två år i rad har vi fått  Emerich Roths fredspris för vårt arbete mot rasism för medmänsklighet och för de fredskonserter och musikteatrar vi gjort genom åren, där vi lyft frågor kring rasism, utanförskap och mobbing.  Med bl.a prispengarna har vi valt att dokumentera de många fina fredssånger som skrivits genom åren.


Jag är en drömmare. Jag vill behålla min tro om att det finns godhet hos alla. Jag vill tro att människor i vår värld vill varandra väl. Jag vill tro att vi kan följa Mahatma Gandhi, Raoul Wallenberg, Martin Luther King, Moder Teresa, Nelson Mandela, Dalai Lama och Malala Yousafzais och många fler fredskämpars fotspår. Visst är det många som fnyser bakom min rygg över min naivitet. Vad kan lite sång- och musik göra för att förändra världen? Men är världen hopplöst förlorad åt de mörka krafterna? Jag vägrar tro det.


Céline Estassy

Kör- och projektledare

070-6968826

celine@estassy.se

KONTAKT

+46706968826

© Copyright. All Rights Reserved.