yvarkören

Sjukskriven tills vidare pga hjärtinfarkt (SCAD, spontan kranskärlsdissektion).

YVARkören

 

 

 

YVARkören är en ungdomskör för ungdomar mellan 13 - 16 år. Vi är i dagsläget ca 8 st i YVARkören men har plats för fler.

Vi sjunger varje tisdag med mål att uppträda i olika sammanhang. Vi sjunger på olika språk (oftast engelska men även franska) och olika genrer beroende vad som är på gång. YVARkören sjunger tillsammans med Maxikören de första 15 minutrarna av sitt körpass.

 

Hösttermin:

Vi gör minst ett uppträdande tillsammans med de andra körerna Mini, Midi och Maxi. Oftast blir den i sept-okt när vi uppmärksammar Internationella fredsdagen eller FN-dagen med en kärleks- och fredskonsert. När vi närmar oss jul så medverkar YVARkören i antingen i ett Luciatåg eller i en musikteater med jul/vintertema.

Det händer att vi får andra uppdrag som Bandyinvigning eller Lucia.

 

Vårtermin:

YVARkören övar inför en konsert eller musikteater där man medverkar tillsammans med de andra körbarnen i Mini, Midii och Maxikörerna. Det händer ofta att vi får andra sånguppdrag också. Det kan vara uppträdande på Barnens dag, Internationella kvinnodagen m.fl.

 

Krav:

YVARkörens mål är i första hand att sjunga tillsammans., ha roligt och våga ta plats på en scen.

Jag ställer dock krav på att ungdomarna ska lära sig samtliga sånger utantill. De som vill får ta större ansvar när vi sjunger och spelar teater. YVARkören får också stötta de yngre körmedlemmarna när det behövs.

Vid uppträdanden krävs att var och en är beredd att hjälpa till att ordna fram enklare kläder till sig själv t.ex. när vi gör musikteatrar.

YVARkören har också ett ansvar att ansvar för olika försäljningsuppdrag. Det kan t.ex. vara att sälja fikabröd i samband med våra uppträdanden.

Vid hög frånvaro kan jag komma att meddela att man ej kan medverka på våra uppträdanden.

Köreleven har själv fullt ansvar att ta reda på repetitionstider och hålla sig uppdaterad via te.x Facebookgruppen.

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

+46706968826

© Copyright. All Rights Reserved.